Ресторант La Playa

Разпусни със стил

Ресторант La Playa ще Ви впечатли с елегантност, първокласна кухня и перфектната морска гледка. Разположен точно до плажа пред хотела, ресторантът Ви кани да се насладите на вкусна храна, на фона на морските вълни и нежна релаксираща музика. Разполага с 50 седящи места вътре и още толкова навън, което го прави подходящ за провеждане семейни тържества или бизнес срещи. Отбележете важните за Вас събития в стилна и непринудена обстановка, непосредствено до морския бряг. Ресторант La Playa Ви очаква!

Ресторант La Playa на Хотел Regina Mare
Бийч бар La Playa към хотел Regina Mare

Бийч бар La Playa

Забавление без край

Вашето място за отдих и развлечение – Бийч бар La Playa! Тук ще откриете разнообразие от алкохолни и безалкохолни, топли и студени напитки, специално приготвени коктейли. Вие избирате с какво да се освежите – дали това ще бъде витаминозен плодов фреш, ароматно кафе или нестандартен цветен коктейл, на Ваше разположение е опитен персонал. Бийч барът се намира до басейна на хотела за удобство на всички гости. Заповядайте и релаксирайте под звуците на приятна музика и морските вълни!

Лоби бар Regina Mare

За доброто настроение

Лоби барът е мястото за бизнес и приятелски срещи в тиха и отпускаща обстановка. Когато желаете да се уедините на по питие, унесени в приятен разговор, заповядайте в лоби бара на хотела. На бара, гостите могат да поръчат любимата си напитка от богатия ни асортимент. Тук всеки ще намери търсеното спокойствие и развлечение.

Лоби бар хотел Regina Mare