Удобства в Апартхотел Regina Mare

Апартхотел Реджина Маре Царево се грижи за Вашите релакс и спокойствие. Разполагате с широк избор от удобства, с които да се посветите изцяло на Вашата заслужена почивка. Изберете къде да прекарате свободното си време – във фитнес залата, в градината или край открития басейн. Навсякъде ще получите добро отношение и приятна обстановка с всичко необходимо за конкретното занимание. А за да не се тревожите за децата си, предлагаме да ги доведете в детската зона да играят и да се забавляват.

Фитнес към хотел Regina Mare

Фитнес и кардио зала

Презаредете за новия ден

До Спа зоната се намира фитнес и кардио залата със свободен достъп за всички гости на хотела. По време на престоя си може да я ползвате, когато пожелаете, и да правите ежедневните си тренировки. Разполага с различни видове уреди за Ваше удобство: велоергометър, кростренажор, комбинирани уреди, лежанка, пътека за бягане, пудовки, гири и дъмбели.

360° разходка
Детски кът в хотел Regina Mare

Зона за деца

Вътрешен и градински детски кът

С ангажираност към семействата с деца, от Реджина Маре Царево сме предвидили място за игра и забавление и за най-малките – децата. В хотелския комплекс има вътрешен детски кът, в който малчуганите могат да рисуват, да поскачат на малък надуваем батут или да поиграят с различни играчки. За улеснение на родителите, има и открита зона за игри навън.

360° разходка
Изглед градина Regina Mare Апартхотел в Царево

Парк и градина

За отдих и релакс

Знаем колко важно е да има зелено кътче, където да намерите уединение и да презаредите. Затова пред хотелския комплекс е оформена атрактивна градина с много цветя, свежа зелена трева, дървета и храсти. За почивка и релакс на гостите са инсталирани и пейки, където да поседят и да се любуват не само на градината, а и на морския пейзаж.

360° разходка
Открит басейн - Regina Mare хотел в Царево

Открит басейн

За водни забавления

Обграден от красотата на градината, откритият басейн на хотела ще Ви посрещне с кристално чиста вода на приятна за разхлаждане температура. Басейнът е за ползване от гостите на хотела и при посещение, те не заплащат допълнителни такси. Около него са подредени шезлонги и чадъри за комфортен престой на посетителите. Дълбочината му е от 1.20 м до 1.45

360° разходка